Retourneren

Wil je een of meerdere artikelen retourneren?

retourformulier-poppers-bestellen

Je hebt het recht om 14 dagen na ontvangst van je bestelling een deel van je bestelling of je gehele bestelling te retourneren zonder enige opgave van redenen met behulp van ons retourformulier. Stuur de retourzending inclusief een kopie van de factuur en het volledig ingevuld retourformulier binnen 14 dagen na ontvangst terug. Na ontvangst van je retourzending zal er gecontroleerd worden of deze aan onze voorwaarden voldoet. Na goedkeuring zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort worden op je rekening.

Voorwaarden

Het artikel dient compleet, ongeopend en onbeschadigd te zijn inclusief eventuele toebehoren. Je dient de factuur en/of pakbon bij te sluiten.

Kosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten wanneer je gebruik wilt maken van je retourrecht. Wanneer er blijkt dat wij een fout hebben gemaakt waardoor je niet hebt ontvangen wat je hebt besteld, dan zullen wij de kosten voor het retourzenden vergoeden.

Heb je een verkeerd artikel ontvangen?

Wanneer je een artikel hebt ontvangen wat niet overeenkomt met hetgeen je besteld hebt, dan dien je dit 24 na ontvangst aan ons te melden. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling.

Verzendkosten

Verzendkosten bij bestellingen tot €75,00 bedragen €4,95 voor zendingen binnen Nederland.
Verzendkosten bij bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verzonden.
Wij rekenen €6,95 voor verzendkosten bij kleine pakketten tot 500 gramm naar België.
Alle overige pakketten naar België bedragen de verzendkosten €10,00

Uitsluiting herroepingsrecht

Conform artikel 8 lid 2 van de Algemene Voorwaarden Stichting Webwinkelkeur gelden wegens hygiënische voorschriften uitzondering op het retourrecht:

Sextoys (voor anaal en/of genitaal gebruik)
Tepelpompjes